Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ken je ze nog???

zonnebloem-bestuur-20201jpg

De activiteiten van de Zonnebloem liggen al een tijdje stil. Daarom hieronder een puzzeltje. Ken je ze nog???

We hebben het bestuur om een foto'tje gevraagd. Dat ging niet zo makkelijk. Eerst ziet u een collage van alle vier en daarna apart.

Op de eerste foto ziet u de voorzitter, Herman Nieuwstraten, bezig met iets onzinnigs: hij is de straat aan het stofzuigen en op een niet zo slimme wijze. Ik verwacht dat hij met de Zonnebloem verstandiger omgaat.

Op de tweede foto staat Franca Zeeman, je contactpersoon voor al die leuke activiteiten. Ze kijkt rond of alles goed gaat.

Op de derde foto staat Martha de Jong te piekeren over meer vrijwilligers. Die zijn nog steeds hard nodig.

En de laatste foto is Anja van de Kamp, de penningmeester, die al jaren alle financiën op een goede manier bijhoudt. 

Gelukkig, je kent ze nog. Ze hopen jullie weer gauw te zien. 

Hou afstand en blijf gezond.

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken