Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Privacyverklaring.

Disclaimer privacyverklaring op Mijn Zonnebloem

12 september 2019

Op Mijn Zonnebloem heb je als vrijwilliger in meer of mindere mate toegang tot persoonsgegevens van deelnemers en andere vrijwilligers. Als gevolg van het in werking treden van de AVG in 2018 is het gebruik van de Online Afdelingsadministratie (OAA) verplicht voor bestuurders en is er een privacyverklaring opgesteld. We hebben er alle vertrouwen in dat iedereen zorgvuldig omgaat met persoonsgegevens, maar willen het graag toch nog benadrukken met een disclaimer op Mijn Zonnebloem.

Het verplicht gebruik van de OAA en het beschikbaar stellen van een privacyverklaring is niet voldoende. Iedere vrijwilliger moet ook bevestigen dat hij of zij de privacy richtlijnen in acht neemt. Daarom zal begin oktober een disclaimer in de vorm van een pop-up geplaatst worden op Mijn Zonnebloem. Deze pop-up verschijnt eenmalig en gelijk nadat je bent ingelogd op Mijn Zonnebloem.

In de pop-up wordt een animatiefilm afgespeeld die op een heldere manier in beeld brengt wat de AVG betekent voor de werkzaamheden van de vrijwilligers. Na de film volgt een privacyverklaring waarmee je akkoord gaat om verder te kunnen in Mijn Zonnebloem. Je bevestigt hiermee de richtlijnen gelezen en begrepen te hebben. Zo zorgen we met elkaar dat de privacy van anderen en onszelf beschermd blijft. 

Meer informatie over de AVG kun je vinden op de themapagina ‘Alles over de AVG’ op Mijn Zonnebloem.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken