Vrijwilligersontbijt

Zie onderstaande brief.

 





Vrijwilligerspunt
 

Uitnodiging

Vrijwilligersontbijt op 7 december 
Ontmoet andere Papendrechtse vrijwilligers

Vrijwilligers zijn er van jong tot oud en van een paar uur in de week tot fulltime. Ook in Papendrecht hebben wij vele maatschappelijk betrokken mensen. Zij zetten zich- voor een Papendrechtse organisatie- belangeloos in voor een ander of de samenleving. 

Om hen te bedanken, heeft de gemeente in samenwerking met Sterk Papendrecht een vrijwilligersontbijt georganiseerd op de Nationale Vrijwilligersdag zaterdag 7 december 2019. Van 08.30 uur (inloop vanaf 08.00 uur) tot 10.30 uur zijn zij van harte welkom in de PUP tent op het marktplein Papendrecht om van het vele lekkere eten en drinken te komen genieten.

Graag vragen wij u om de vrijwilligers die zich binnen uw organisatie inzetten te informeren over het vrijwilligersontbijt. Dit kan door onderstaande flyer digitaal te verspreiden onder uw vrijwilligers (Heeft u liever een aantal flyers/posters van papier stuur dan een email naar vrijwilligers@sterkpapendrecht.nl).

Indien u zelf vrijwilliger bent voor uw organisatie bent u uiteraard ook van harte uitgenodigd. Aanmelden kan tot 29 november www.vrijwilligersvacaturespapendrecht.nl/aanmelden/
Let op: in verband met het aantal beschikbare plaatsen geldt de regel wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Wij willen u alvast van harte bedanken voor uw medewerking. 

Voor meer informatie of vragen, neem contact met het vrijwilligerspunt via telefoon 078-6154741 of via vrijwilligers@sterkpapendrecht.nl.

 

 

 

 
 

 

 

 

 
 

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken