Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligersontbijt

Zie onderstaande brief.

 

Vrijwilligerspunt
 

Uitnodiging

Vrijwilligersontbijt op 7 december 
Ontmoet andere Papendrechtse vrijwilligers

Vrijwilligers zijn er van jong tot oud en van een paar uur in de week tot fulltime. Ook in Papendrecht hebben wij vele maatschappelijk betrokken mensen. Zij zetten zich- voor een Papendrechtse organisatie- belangeloos in voor een ander of de samenleving. 

Om hen te bedanken, heeft de gemeente in samenwerking met Sterk Papendrecht een vrijwilligersontbijt georganiseerd op de Nationale Vrijwilligersdag zaterdag 7 december 2019. Van 08.30 uur (inloop vanaf 08.00 uur) tot 10.30 uur zijn zij van harte welkom in de PUP tent op het marktplein Papendrecht om van het vele lekkere eten en drinken te komen genieten.

Graag vragen wij u om de vrijwilligers die zich binnen uw organisatie inzetten te informeren over het vrijwilligersontbijt. Dit kan door onderstaande flyer digitaal te verspreiden onder uw vrijwilligers (Heeft u liever een aantal flyers/posters van papier stuur dan een email naar vrijwilligers@sterkpapendrecht.nl).

Indien u zelf vrijwilliger bent voor uw organisatie bent u uiteraard ook van harte uitgenodigd. Aanmelden kan tot 29 november www.vrijwilligersvacaturespapendrecht.nl/aanmelden/
Let op: in verband met het aantal beschikbare plaatsen geldt de regel wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Wij willen u alvast van harte bedanken voor uw medewerking. 

Voor meer informatie of vragen, neem contact met het vrijwilligerspunt via telefoon 078-6154741 of via vrijwilligers@sterkpapendrecht.nl.

 

 

 

 
 

 

 

 

 
 
Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken