Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Naar theater de Willem.

Hoe te handelen bij het bestellen van theaterplaatsen in “de Willem’’

Indien u met uw gast een theatervoorstelling wilt meemaken kan dat tegen een gereduceerd tarief.

Hoe kaarten te bestellen?

Stuur een mail naar reserveren@theaterdewillem.nl met in het onderwerp veld: Zonnebloem + naam van de voorstelling.

In de mail dient u tevens te vermelden: naam, adresgegevens en e-mailadres.

Het theater gaat er altijd vanuit dat er 2 kaarten gereserveerd worden, waarvan 1 kaart gratis is (begeleider) en 1 kaart betaald.

Na het ontvangen van de mail ontvangt u van het theater een iDeallink.

Wanneer die is betaald ontvangt u de tickets per mail.

 Let wel:  Dit aanbod is alleen geldig voor het geselecteerde aantal voorstellingen. Zie hieronder de mogelijke voorstellingen.

Reserveren kan tot 2 dagen voor de voorstelling, mits niet uitverkocht.

Per vrijwilliger mag er 1 gast van ‘’De Zonnebloem” mee.

Onderstaande voorstellingen zijn mogelijk in maart, april en mei 2020.

 

Dikkie Dik en Ik

Zo. 15 maart, 11.00 uur 

Miauw, miauw en oranje: het hele theater is van Dikkie Dik, want hij is jarig. Bijna alles is een plek om te spelen of te slapen. Lekker kopjes geven, op vier pootjes lopen, ergens zomaar gaan liggen, en rennen over de toetsen van de piano. Een enorme tafel met een kleed erop en vissen in de vissenkom, welkom in de wereld van Dikkie Dik. Op het toneel komt Dikkie Dik tevoorschijn in een huizenhoog tekenboek. Voor en na de voorstelling kun je lekker lang spelen in de wereld van Dikkie Dik. Hallo Dikkie Dik, fijn dat je er bent!

 

VOF De Kunst - Het Bloed Kruipt (waar het niet gaan kan)

Vr. 27 maart, 20.15 uur 

Het is de nazomer van 1983. Uit alle radio’s klinkt dat ene aanstekelijke lied ‘Suzanne’. Nummer één in de hitlijsten, iedereen zingt het mee. Vanuit het niets verovert VOF de Kunst het hele land! Uiteindelijk gaan er wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren van ‘Susanna’ over de toonbank.
De hits blijven zich aaneenrijgen: Één Kopje Koffie’, ‘Retour Sneek’, ‘Oude Liefde Roest Niet’, ‘Waar Heb Ik Jou Meer Gezien’, gevolgd door ‘Dikkertje Dap’ en andere legendarische liedjes van Annie M.G. Schmidt.
Het Bloed Kruipt (Waar Het Niet Gaan Kan) is een feest der herkenning voor iedereen, met oude hits, nieuwe muziek, meezingers, luisterliedjes én een special guest. Nog altijd even energiek en aanstekelijk als toen! Met Nol Havens, Ocki Klootwijk, Johan Hendrikse, Hans Klein en Hans Greeve.

 

Cor Bakker e.a. - Gouden Jaren II

Zo. 5 april, 14.30 uur 

Deel I was een weergaloze middag, dus we kijken uit naar het vervolg: De Gouden Jaren II, met het orkest van Cor Bakker en presentator Jacques Klöters. Een nostalgisch programma over het leven van toen, over de gewone Nederlanders en de koninklijke familie. Historische beelden uit het Polygoon Bioscoopjournaal gecombineerd met de mooiste liedjes uit de jaren ’45 tot ’70 en vermakelijke verhalen geven een mooi beeld van de gewone Nederlanders na de Tweede Wereldoorlog.  
Cor Bakker speelt piano en wordt bijgestaan door Arie den Boer (drums), Gert Wantenaar (accordeon), Bastiaan Mulder (gitaar), Charly Angenois (bas) en Rebecca Lobry (zang). Cor Bakker en Jacques Kloters maakten in de jaren tachtig samen radioprogramma’s en zaten in de jury van de Annie M.G. Schmidtprijs. 

 

Cabarestafette 

Vr. 22 mei, 20.15 uur 

Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te ‘spotten’. Elke avond bestormen drie nieuwe cabaretiers het podium, ieder met een geheel eigen stijl. Zij zijn vaak winnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabarestafette geeft hen de kans om voor  een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken, komt naar Cabarestafette. Wie precies op het podium staan is nog niet bekend, wel kunnen we met zekerheid zeggen dat het gegarandeerd een verrassend leuke avond wordt. 

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken