Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Weer op huisbezoek.

Onderstaand vind u de regels welke we aanhouden per 1 oktober 2020 bij huisbezoek Zonnebloemgasten afdeling Papendrecht.

Huisbezoeken

Vanaf 1 okt. mag maar zeer beperkt bezoek gedaan worden; onder voorwaarde dat je altijd 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Als vrijwilliger; mondkapje/gelaatscherm dragen. En je mag ook samen weer een wandeling maken. Maar alleen als jullie dat beiden willen en jullie je daarbij goed en veilig voelen.Maar houdt je aan de protocollen; handen regelmatig wassen, desinfecteren,tevens dus afstand houden!

Ga je op huisbezoek, houd je dan aan de volgende voorwaarden en richtlijnen:

 • Volg alle hygiënerichtlijnen. Schud geen handen, was je handen regelmatig, hoest/nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
 • Houd altijd 1,5 meter afstand. Je mag dus geen rolstoel duwen en je mag je gast ter ondersteuning geen arm geven.
 • Vermijd drukte (ga weg van de locatie als je geen 1,5 meter afstand tot anderen kunt houden). 
 • Een kopje koffie of thee nuttigen mag. 
 • Informeer voordat je op huisbezoek of samen eropuit gaat of je gast klachtenvrij is en blijf thuis als één van jullie twee klachten heeft, zoals verkoudheid, koorts en/of benauwdheid.
 • De veiligheid van jou en je gast heeft altijd de hoogste prioriteit. Als je het fijn vindt om naast de verplichte 1,5 meter afstand extra beschermingsmaatregelen te nemen, zoals het gebruik van desinfecterende gel en/of alcoholdoekjes en mondkapjes
*Voor meer info,
  ga je naar het secretariaat.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What do you want to do ?

New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Sport en spel
 • Creatieve workshops
 • Winkelen
 • Bezoekwerk
 • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken