Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kas commissie

Wij hebben een nieuwe kas commissie

Kascommissie,

Wij als bestuur, zijn blij dat wij een nieuwe  commissie hebben,die de kas van onze afdeling jaarlijks willen controleren.

*Wie mogen er lid worden van de kascommissie?

Alle vrijwilligers van de betreffende afdeling komen in aanmerking voor deze commissie. Een kascommissie bestaat uit 2 leden en bij voorkeur 1 plaatsvervangend lid. Het is fijn als tenminste 1 van de leden een financiële achtergrond heeft, maar dit is geen vereiste. Er is ondersteuning beschikbaar zodat iedereen een kascontrole kan uitvoeren. Bestuursleden mogen niet plaatsnemen in de kascommissie van hun eigen afdeling. Als lid van de kascommissie word je benoemd voor 2 jaar. Elk jaar treedt één van de leden af en is voor het aansluitende jaar niet hernoembaar. Zo zit er altijd iemand in de commissie die al eens eerder de kascontrole heeft uitgevoerd*

Dus zij gaan binnenkort de kas controle doen! Goed bezig.

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken