Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

1e samenkomst bestuur, corona proef!

Na ruim een jaar, via de app en digitaal, zijn wij als "nieuw"bestuur" bij elkaar gekomen.

Inmiddels zijn er 3 nieuwe bestuur leden bij gekomen in het afgelopen jaar, 2 bestuurleden zijn terug getreden. Wij zijn blij dat we na ruim een jaar appen en digitaal vergaderen, wij weer samen konden komen, uiteraard corona proef!

Wij staan in de start blokken om als het weer mag; leuke uitjes te organiseren. Wij hebben het draaiboek klaar, er is geld, nu nog groen licht.

*Maar we zijn echt op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen met de gasten, want dat zijn er 56, terwijl wij maar 23 vrijwilligers hebben. Sommigen hebben 3 a 4 gasten ,maar dat is natuurlijk niet ideaal!

Dus als u meer wil weten, bel of mail Leo Quist de secretaris, hij kan u uitleggen wat er allemaal mogelijk is bij ons. Wij hebben een heel gezellige ploeg, die klaarstaan om u in te werken>

Doet u mee?

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken