Samen met onze vrijwilligers, de aftrap>

Wij willen weer heel graag samen met onze gasten, vandaar met onze vrijwilligers de aftrap gedaan, voor een nieuwe start, tevens; wees heel zuinig op je vrijwilligers!

Was heel gezellig, eindelijk weer samen met een deel van onze vrijwilligers, ons jaar gaat beginnen! wij hebben plannen genoeg. Aan de bak om veel meer van dit soort uitjes te organiseren, dit was alvast een aftrap, *met Martha als 10 jaar jubilaris*

We begonnen met een uur fanatiek bowlen, (he Paul?)was heel gezellig en ontspannen. Daarna aan tafel met een etentje en dus onze Martha in het zonnetje gezet(hihi) heerlijk gegeten in de Theetuin Rijsoord. We zijn het er over eens; voor herhaling vatbaar zoiets, maar dan met ook al onze gasten aangepast uiteraard! Na bijna 2 jaar met veel lobby werk voor geld, is onze kas aardig gevuld, dank aan; Sterk Papendrecht/Oranje fonds/gemeente Papendrecht/sponsoren en donateurs. Dus veel tijd besteed aan onze kas-gelden, maar dan heb je ook wat!

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken