jongeren01

Zonnebloem, afdeling Papendrecht.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt ook voor onze afdeling Papendrecht. Met een groep van ruim 20 vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking.

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van onze afdeling komen graag bij je langs voor een kopje koffie of om samen met jou op pad te gaan.

Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten. Wil je weten welke activiteiten? Klik dan bovenstaand op activiteiten. Klik op ervaringen om de verslagen van verschillende activiteiten te lezen die al geweest zijn, op documenten om de verslagen van de vrijwilligersvergaderingen te lezen en klik ook eens op nieuws om van alles op de hoogte te blijven..

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Of je aanmelden als deelnemer of als vrijwilliger? Neem dan contact op met ons secretariaat.

Er kan zoveel meer dan je denkt.

Voor meer informatie:

Als u hierboven "activiteiten" aanklikt, kunt u lezen welke activiteiten nog georganiseerd gaan worden. Klikt u "ervaringen", dan kunt u verslagen lezen van activiteiten, met foto's, die geweest zijn en klikt u "nieuws" aan dan kunt u belangrijke informatie lezen.

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken