Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Cheque Rabo voor Crea-doe

Cheque Rabo “Prijs je Wijk” voor Zonnebloem Crea-doe activiteiten.

Leden van de werkgroep Crea-doe activiteiten van de Zonnebloem kregen woensdag van Rabobank Breda een cheque ter waarde van € 500,= voor de aanschaf van materialen voor de crea-doe middagen die men meerdere keren per jaar organiseert.

Speciaal voor maatschappelijke initiatieven in de regio heeft Rabobank Breda het initiatief “Prijs je Wijk” opgericht, de opvolger van het voormalige Coöperatiefonds. Als een vereniging of stichting een goed, duurzaam idee voor wijk, dorp of buurt heeft dan kan men een beroep doen op het Prijs je Wijk-fonds

De Zonnebloem had een beroep op dit fonds gedaan omdat de afgelopen jaren de vrijwilligers iedere keer zelf de verschillende spelmaterialen zoals Rummikub, sjoelbak etc. van thuis meenamen om op die manier de bezoekers een gezellige middag te kunnen bieden. 

Woensdagmiddag werd er weer een traditionele crea doe middag georganiseerd voor de Zonnebloemgasten, in Het Kruispunt in Prinsenbeek.

De eerste van een reeks van vier in het nieuwe jaar.

Ook deze keer konden de gasten onder het genot van een hapje en drankje verschillende spellen spelen zoals sjoelen, rummikuppen, scrabbelen  en kaarten. Creatieve dames konden een kaart of mandala maken. Voor ieder wat wils.

Een activiteit waarin het samen zijn, het gesprek met elkaar en de gezelligheid het belangrijkste doel zijn.

Vanmiddag werden de gasten en de activiteitencommissie verrast met een bezoek van Danielle van Hooijdonck van de Rabobank Breda die de cheque ter waarde van € 500,= kwam aanbieden. Omdat de organisatie al op de hoogte was van haar komst waren al een aantal spellen en andere benodigdheden voor deze crea-doe middagen aangeschaft welke ook symbolisch werden overhandigd.

De cheque is een welkome aanvulling op de sponsoring die Het Kruispunt net als in 2019 ook in 2020 biedt in de vorm van gratis gebruik van de ruimte en koffie en thee etc.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken