Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Mooie bijdrage voor " Zon in de schoorsteen"

De Zonnebloem Prinsenbeek ontving een mooie chegue van de vriendengroep "Webbe nooit wa" voor de Sinterklaasaktie "Zon in de schoorsteen".

 

Drie Beekse goede doelen kregen half juli een mooie cheque van de Prinsenbeekse vriendengroep ‘Webbe nooit wa’. Die had het geld ingezameld tijdens de Karnavalsgebedsdienst op carnavalsdonderdag en de rikavond in Café-Zaal Marktzicht begin ".
 

De opbrengst van € 3.209 is netjes verdeeld over de drie doelen. Zaterdag 18 juli werden de bedragen symbolisch uitgereikt aan vertegenwoordigers van de Zonnebloem voor ‘Zon in de schoorsteen’, Zorggroep Straatweide en Stichting Nu Jij! En inmiddels staat het geld ook op hun rekeningen, meldt de vriendengroep. De overhandiging vond plaats bij de familie Sweep aan de Overveldsestraat, waar de coronaregels netjes konden worden opgevolgd.

Hoe het volgend jaar gaat lopend weet ze bij ‘Webbe nooit wa’ nog niet. Maar inmiddels hebben ze al vijf jaar mooie doelen blij kunnen maken. Mede mogelijk gemaakt door de gulle bijdragen van de vele sponsors tijdens de rikavond.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken