Online verkoop loten Zonnebloem

Ivm de coronamaatregelen kan de jaarlijkse verkoop van Zonnebloemloten bij de supermarkten in Prinsenbeek nu niet plaatsvinden. Wij hopen dat veel mensen ons willen steunen middels de online aankoop.

 

 

Vanwege de coronamaatregelen kan de jaarlijkse verkoop van Zonnebloem-loten bij de supermarkten in Prinsenbeek nu niet plaatsvinden. Het bestuur hoopt dat veel mensen de vereniging nu willen steunen middels de online aankoop van een lot.

We hopen eind september alsnog bij de supermarkten loten te kunnen verkopen, maar gezien alle ontwikkelingen is dat duidelijk afwachten. Omdat we dit jaar al een paar grote corona-acties hebben georganiseerd, zou een goede opbrengst echter zeer welkom zijn.

Wij hopen dat u onze vereniging wilt steunen door deze loten (2 euro per lot) te kopen. €1,50 van de opbrengst van elk lot komt ten goede aan onze eigen afdeling Prinsenbeek. Hiermee financieren we een deel van onze activiteiten, zoals  rolstoelwandelingen, koffieochtenden, paas- en kerstactiviteiten. Mocht u een lot willen kopen, dan kan dit via https://www.zonnebloem.nl/loten/p/antonhoeven.  

 
 

 

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken