Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Online verkoop loten Zonnebloem

Ivm de coronamaatregelen kan de jaarlijkse verkoop van Zonnebloemloten bij de supermarkten in Prinsenbeek nu niet plaatsvinden. Wij hopen dat veel mensen ons willen steunen middels de online aankoop.

 

 

Vanwege de coronamaatregelen kan de jaarlijkse verkoop van Zonnebloem-loten bij de supermarkten in Prinsenbeek nu niet plaatsvinden. Het bestuur hoopt dat veel mensen de vereniging nu willen steunen middels de online aankoop van een lot.

We hopen eind september alsnog bij de supermarkten loten te kunnen verkopen, maar gezien alle ontwikkelingen is dat duidelijk afwachten. Omdat we dit jaar al een paar grote corona-acties hebben georganiseerd, zou een goede opbrengst echter zeer welkom zijn.

Wij hopen dat u onze vereniging wilt steunen door deze loten (2 euro per lot) te kopen. €1,50 van de opbrengst van elk lot komt ten goede aan onze eigen afdeling Prinsenbeek. Hiermee financieren we een deel van onze activiteiten, zoals  rolstoelwandelingen, koffieochtenden, paas- en kerstactiviteiten. Mocht u een lot willen kopen, dan kan dit via https://www.zonnebloem.nl/loten/p/antonhoeven.  

 
 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken