Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zon in de Schoorsteen

Zon in de Schoorsteen bij 271 Bekenaren

De Zonnebloem-actie ‘Zon in de Schoorsteen’ heeft maar liefst 271 cadeautjes opgeleverd. Die worden deze dagen thuis bezorgd bij zelfstandig wonende Bekenaren die wel een beetje extra aandacht verdienen.

De Zonnebloem is heel blij met het grote succes van de actie. ,,Dit is echt boven verwachting; vorig jaar hadden we al tweehonderd attenties en nu zijn het er nog veel meer. Daarom kunnen we nu ook nog cadeautjes brengen naar de bewoners van begeleid-wonen-projecten aan de Kapelstraat en de Valdijk.’’ De ontvangers van de attenties konden de actie wel waarderen. Soms waren de reacties zelfs emotioneel.

In totaal hebben 68 Bekenaren één of meer cadeautjes geschonken, allemaal mooi ingepakt en vaak voorzien van rijm of surprise. Ook hebben 38 mensen een financiële bijdrage overgemaakt voor één of meer attenties. Dan zorgde De Zonnebloem ook voor een rijm. Zo’n 100 leerlingen van basisschool De Griffioen maakten surprises om bij cadeautjes te voegen. Bij de logistieke operatie van inzamelen, verdelen en bezorgen waren 36 vrijwilligers betrokken. Voor de distributie mocht de grote zaal van De Drie Linden worden gebruikt.

Zon in de Schoorsteen' is een actie onder de paraplu van De Zonnebloem afdeling Prinsenbeek, waarbij dorpsgenoten voor een anoniem iemand die wel een extra attentie kan gebruiken een cadeautje maken. Tijdens de donkere dagen voor Sinterklaas worden zo een heleboel mensen verblijd met een aardigheidje, zodat ook zij ervaren dat er iemand is die aan ze denkt.

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken