Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Eén-op-één-contact

Tijdens de coronaperiode kan het bezoekwerk en dus het één-op-één-contact met de gasten gelukkig wel doorgaan.

Hierbij leggen wij een extra accent op ‘samen’, wat inhoudt dat men samen met de gast iets doet in de thuissituatie of daarbuiten. De Zonnebloem afdeling Prinsenbeek wil daarbij voor iedere gast een bedrag per maand inzetten, zodat de vrijwilliger daar iets mee kan doen. Bijvoorbeeld samen met de gast een bloemstukje maken, samen iets lekkers eten of drinken, koffie met een gebakje of een advocaatje met slagroom nuttigen, een vers soepje maken en dit samen opeten, een fruitbowl maken of een puzzelboekje kopen om samen te puzzelen als de vrijwilliger bij de gast is. Dit alles in te vullen naar de behoefte en interesse van de gast en kijkend naar wat mogelijk is.

Wij houden ons uiteraard strikt aan de geldende regels van het RIVM en de landelijke Zonnebloem.

Zo heeft een van de vrijwilligers met haar gast een privébezoek gebracht aan het museum De Rijff. Andere vrijwilligers hebben hun gast thuis uitgenodigd voor een kop koffie met een gebakje.

De protestante gemeente Het Kruispunt heeft ook voor deze activiteiten een bijdrage gegeven. Waarvoor onze hartelijke dank!

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken