Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem voor gasten en vrijwilligers

Gasten en vrijwilligers krijgen deze week allemaal een zonnebloempotplant van de Zonnebloem afdeling Prinsenbeek. Dit als blijk van aandacht en als lichtpuntje in deze nog steeds zeer bijzondere tijd.

De vrijwilligers nemen de zonnebloemen komende donderdag in ontvangst en gaan ze daarna ook aan hun eigen gasten uitdelen.

Landelijk is de Zonnebloem een samenwerkingsverband aangegaan met een collectief telers dat potzonnebloemen beschikbaar stelt in een Zonnebloemverpakking. Deze worden met een meerprijs van één euro in de markt gezet. En die euro gaat dan als donatie naar de lokale afdeling van de Zonnebloem.

Marcel L’Abee, eigenaar van GroenRijk Prinsenbeek, was direct enthousiast over het initiatief en zorgde direct voor vijfhonderd van die zonnebloemenplantjes. Dinsdag was bij het Prinsenbeekse tuincentrum de de aftrap van de gezamenlijke sponsoractie. Hierbij waren Marcel L’Abee van Groenrijk en Anton Hoeven van de Zonnebloem aanwezig.

 

 

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken