Zonnebloem voor gasten en vrijwilligers

Gasten en vrijwilligers krijgen deze week allemaal een zonnebloempotplant van de Zonnebloem afdeling Prinsenbeek. Dit als blijk van aandacht en als lichtpuntje in deze nog steeds zeer bijzondere tijd.

De vrijwilligers nemen de zonnebloemen komende donderdag in ontvangst en gaan ze daarna ook aan hun eigen gasten uitdelen.

Landelijk is de Zonnebloem een samenwerkingsverband aangegaan met een collectief telers dat potzonnebloemen beschikbaar stelt in een Zonnebloemverpakking. Deze worden met een meerprijs van één euro in de markt gezet. En die euro gaat dan als donatie naar de lokale afdeling van de Zonnebloem.

Marcel L’Abee, eigenaar van GroenRijk Prinsenbeek, was direct enthousiast over het initiatief en zorgde direct voor vijfhonderd van die zonnebloemenplantjes. Dinsdag was bij het Prinsenbeekse tuincentrum de de aftrap van de gezamenlijke sponsoractie. Hierbij waren Marcel L’Abee van Groenrijk en Anton Hoeven van de Zonnebloem aanwezig.

 

 

 

 

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken