Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

WEER KOFFIEOCHTENDEN OP ZONDAG

De Zonnebloem Prinsenbeek organiseert vanaf zondag 5 september weer elke zondag een koffieochtend bij Hagedonk. Vanwege corona konden deze ochtenden tijdelijk niet doorgaan.

De Zonnebloem moest op zoek naar een andere locatie omdat de ruimte in De Zilverberk op zondag niet langer beschikbaar was voor deze activiteit. In overleg met Hagedonk kunnen de koffieochtenden voortaan plaatsvinden in het zaaltje naast Boekendonck, ingang aan de Marktzijde.

Gezellige onderbreking

Voor veel ouderen is de koffieochtend een gezellige onderbreking van de week; even eruit waardoor de zondag een andere dag wordt dan de rest van de week.

Iedereen die hieraan behoefte heeft of dit gewoon leuk vindt, en behoort tot de doelgroep van de Zonnebloem, is tussen 10.30 en 12.30 uur van harte welkom. Dit is een gelegenheid om tegen een kleine vergoeding een kopje koffie te drinken, een kop soep te eten en gezellig met anderen te kletsen over de gebeurtenissen van de afgelopen weken. Ook is er de mogelijkheid om te kaarten of een spelletje te doen.

Mocht u graag willen komen maar is het vervoer een probleem, dan kunt u bellen met Anton Hoeven (tel. 541 32 75). Samen kan dan naar een oplossing worden gezocht. Ook kunt u mailen naar anton.hoeven@gmail.com.

Vrijwilligers

De Zonnebloem is ook nog op zoek naar een paar vrijwilligers die een aantal keer per jaar willen helpen met inschenken en een gezellig praatje met de bezoekers willen maken. Ook daarvoor kan met Anton Hoeven contact worden opgenomen.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken