ZOMER MET DE ZONNEBLOEM

In de maanden juli en augustus hebben wij een doorstart gemaakt. En is met aantal kleinschalige activiteiten begonnen.

Bloemschikken, een buurttafel, een rolstoelwandeling naar het oudheidkundig museum de Rijf in Prinsenbeek en een koffietafel bij de Rolerisuit Boerderij in Breda.

Tijdens de bloemschikmiddag is een aantal mooie bloemstukken gemaakt. De gasten hebben dit niet alleen voor henzelf gedaan maar hebben ook een bloemstuk gemaakt voor iemand in hun naaste omgeving die wel wat aandacht kan gebruiken.

Tijdens de buurttafels bij een van onze vrijwilligers werd weer eens gezellig bijgekletst.

De bezoekers aan De Rijf werden met een leuk verhaal onthaald over de ontstaansgeschiedenis van het museum. En er werd een toelichting gegeven op de historische foto’s van het dorp die in de ontvangstruimte hangen. Ook is er nog een korte rondleiding door het museum geweest.

Van de Brabantse koffietafel in de Rolerisuit Boerderij in Breda werd genoten. Op verzoek werd er gebakken bloedworst met appel en een gebakken eitje geserveerd en zelfs pannenkoeken. Na de maaltijd was er nog tijd voor een wandelingetje door de moes-, sier- en dierentuin.

Onze gasten vonden het leuk weer eens weg te kunnen en gezellig met elkaar bij te kletsen.

Daarnaast zijn uiteraard het bezoekwerk en de een-op-een activiteiten gewoon door gegaan, wat ook erg op prijs gesteld wordt.

 

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken