Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wie doet mee met Zon in de Schoorsteen?

Samen Sinterklaas vieren met snoep, liedjes en voor ieder een cadeautje is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn ook mensen in ons dorp die niemand hebben om samen te vieren, of aan wie niemand denkt

Voor wie?

Kent u iemand die begin december opgevrolijkt zou kunnen worden met een anoniem sinterklaascadeautje? Geef dan vóór 27 november zijn of haar naam, geslacht, leeftijd en adres door via e-mail of op een briefje in de brievenbus van de contactpersonen.

 Deze actie is niet alleen bedoeld voor gasten van de Zonnebloem of cliënten van een thuiszorgorganisatie, maar voor iedereen in Prinsenbeek die wel een positief gebaar kan gebruiken in de donkere decembermaand. Zeker in deze tijd van corona met de nieuwe beperkingen. Een blijk van bijzondere aandacht!

Door wie? 

Wilt u (anoniem) helpen om mensen een sinterklaascadeautje te bezorgen? Fijn! We zoeken mensen die een cadeautje van ongeveer vijf euro kopen, dat leuk inpakken (misschien als surprise) en er een rijmpje bij maken (niet verplicht). Ten behoeve van de planning graag zo spoedig mogelijk doorgeven hoeveel cadeautjes u wilt inleveren.

Mocht u vanwege corona liever zelf geen cadeautje kopen en/of maken, dan wil de organisatie dat eventueel voor u doen. U kunt daarvoor uw bijdrage vóór 25 november overmaken op IBAN: NL43 RABO 0142 5603 75 t.n.v. De Zonnebloem Prinsenbeek of uw bijdrage bij onderstaande adressen in de brievenbus doen.

 

Inleveren cadeautjes

Wij hebben Speelgoed & Kadohuis Babsies, Loopstraat 1 (tegenover de HEMA) bereid gevonden om tijdens openingsuren (dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur) hiervoor een mogelijkheid te bieden. U kunt de pakjes daar afgeven van 11 tot en met 27 november. Mocht dat niet lukken, dan kunt u na telefonisch overleg dit bij een van de contactpersonen afgeven. Graag op het pakketje vermelden A = algemeen, V = voor een vrouw of M = voor een man.

 

Ondersteuning bij verspreiding

De organisatie zoekt ook mensen die willen helpen de cadeautjes te bezorgen. Ook hiervoor graag uw reactie naar onderstaand mailadres of naar de contactpersonen.

Vragen?  

Stuur een mailtje naar zonindeschoorsteenprinsenbeek@hotmail.com of bel (bij voorkeur tussen 18.00 en 20.00uur) naar:

  • Ella van Hulst, De Gemetjes 15, tel.  076 - 541 79 05;
  • Erica Heutz, Kapelstraat 13 D,   tel. 076 - 542 63 60;
  • Anton Hoeven, Kapittelhof 14, tel.  076 - 541 32 75.

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken