Weer Zonnebloem koffieochtenden

Tijdens de coronalockdown konden ze niet doorgaan, maar vanaf zondag 30 januari organiseert de Zonnebloem Prinsenbeek weer koffieochtenden in de gezellige ruimte van Boekendonck.

Het zijn volgens de trouwe deelnemers heel gezellige ochtenden, waarvan ze bijzonder genieten en waarnaar ze iedere zondagmorgen uitkijken.

Wekelijks zijn er tussen de zeven en tien deelnemers die even lekker kunnen bijkletsen, onder het genot van een paar bakjes koffie en een kop heerlijke soep die door Hagedonk wordt verzorgd. Het zijn de kleine dingen die de mensen oppeppen en merkbaar blij maken. Daar doen wij het uiteraard als vrijwilligers van de Zonnebloem voor.

Mocht u ook belangstelling hebben voor deze koffieochtenden en behoort u tot de doelgroep van de Zonnebloem, dan bent u welkom. Er is nog meer plek in deze mooie ruimte met fijne zitjes in Boekendonck. De koffieochtenden zijn op zondag van 10.30 tot 12.30 uur.

 

 

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken