Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Aanmelden Paasactie Zonnebloem

De Zonnebloem Prinsenbeek organiseert ook dit jaar een paasactie met fruitmandjes. Bekenaren die hiervoor in aanmerking komen, kunnen tot en met zondag 3 april hiervoor worden aangemeld.

De actie is niet alleen voor de gasten van de Zonnebloem, maar voor alle mensen in Prinsenbeek die vanwege ziekte of andere bijzondere omstandigheden wel een extra blijk van aandacht kunnen gebruiken. Vanwege ernstige ziekte of zelfs overlijdens zie je dat er veel mensen zijn die wel even een lichtpuntje met aandacht kunnen gebruiken. En dan praten we niet eens over een toenemende mate van vereenzaming.

We vragen om hiervoor eens goed in je eigen woonomgeving te kijken. En als je iemand kent die aan deze doelgroep voldoet, en dat kan anoniem, deze persoon aan te melden met naam en adres. Het gaat bij deze actie om mensen die in een thuissituatie in Prinsenbeek wonen.

Aanmelden kan tot en met zondag 3 april via anton.hoeven@gmail.com, met vermelding van naam en adres van degene bij wie een mandje zou kunnen worden thuisgebracht. Ook kan men een briefje in de brievenbus doen op het adres Kapittelhof 14, met de betreffende gegevens met vermelding ‘Paasactie’. Het is de bedoeling om de attenties in de week voor Pasen rond te brengen.

Bezorgen

Verder kan de Zonnebloem altijd helpende handen gebruiken bij het bezorgen van de attenties. Mensen die zich hiervoor willen aanmelden, kunnen dat eveneens doen via anton.hoeven@gmail.com.

 

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken