Aanmelden Paasactie Zonnebloem

De Zonnebloem Prinsenbeek organiseert ook dit jaar een paasactie met fruitmandjes. Bekenaren die hiervoor in aanmerking komen, kunnen tot en met zondag 3 april hiervoor worden aangemeld.

De actie is niet alleen voor de gasten van de Zonnebloem, maar voor alle mensen in Prinsenbeek die vanwege ziekte of andere bijzondere omstandigheden wel een extra blijk van aandacht kunnen gebruiken. Vanwege ernstige ziekte of zelfs overlijdens zie je dat er veel mensen zijn die wel even een lichtpuntje met aandacht kunnen gebruiken. En dan praten we niet eens over een toenemende mate van vereenzaming.

We vragen om hiervoor eens goed in je eigen woonomgeving te kijken. En als je iemand kent die aan deze doelgroep voldoet, en dat kan anoniem, deze persoon aan te melden met naam en adres. Het gaat bij deze actie om mensen die in een thuissituatie in Prinsenbeek wonen.

Aanmelden kan tot en met zondag 3 april via anton.hoeven@gmail.com, met vermelding van naam en adres van degene bij wie een mandje zou kunnen worden thuisgebracht. Ook kan men een briefje in de brievenbus doen op het adres Kapittelhof 14, met de betreffende gegevens met vermelding ‘Paasactie’. Het is de bedoeling om de attenties in de week voor Pasen rond te brengen.

Bezorgen

Verder kan de Zonnebloem altijd helpende handen gebruiken bij het bezorgen van de attenties. Mensen die zich hiervoor willen aanmelden, kunnen dat eveneens doen via anton.hoeven@gmail.com.

 

 

 

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken