Met Rolerisuit naar Oudenbosch

Met een volle Rolerisuit-bus gingen gasten en enkele vrijwilligers van de Zonnebloem Prinsenbeek vrijdagmiddag op weg naar Oudenbosch.

Ze brachten er een bezoek aan de Basiliek van de Heiligen Agatha en Barbara.

 

Het weer was hen niet gunstig gezind, maar dat maakte het bezoek aan de basiliek niet minder interessant. Een vrijwilliger van de kerk gaf een uitgebreide toelichting en vertelde over de geschiedenis en de bouw van de kerk, die zo sterk op de St. Pietersbasiliek in Rome lijkt.

 

Het geplande bezoek aan botanische tuin Arboretum Oudenbosch viel in het water. Toen het steeds harder ging regenen besloot een kleine groep die de nattigheid wilde trotseren, toch maar voor een tweede drankje te gaan in het café waar zij al koffie met gebak hadden genuttigd. Terug in Prinsenbeek keek iedereen terug op een geslaagd uitstapje.

 

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken