Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Crea doe en spellen middag met de Zonnebloem

Maandagmiddag 10 oktober werd er voor de gasten van de Zonnebloem in Prinsenbeek weer een traditionele crea doe en spellen middag georganiseerd

Er was duidelijk behoefte en interesse voor deze activiteit, wat te zien was aan de grote opkomst.

We startten de middag met koffie, speculaastaart en een gezellig en ontspannen gesprek met elkaar over wat ieder zoal bezighield.

Ook de persoonlijke verhalen over het wel en wee op de Beek werden gedeeld met elkaar.

Daarna kon men onder begeleiding van vrijwilligers een herfstbloemstuk maken met bloemen en materiaal uit het seizoen. Voor degenen die liever een potje wilde rikken of wilde rummikuppen was er ook volop gelegenheid om daar mee aan de slag te gaan.

Voor ieder wat wils!

Een fijne middag om op terug te kijken, een middag met gezelligheid, bijzondere verhalen, hapjes en drankjes, blijde gezichten en prachtige herfst bloemstukken om mee te nemen voor wat extra sfeer en gezelligheid in huis.

Vanwege de verbouwing in het Kruispunt, heeft de Katholieke Kerk ons een ruimte aangeboden waardoor de activiteit toch door kon gaan, dit hebben we erg gewaardeerd en willen hen hiervoor hartelijk bedanken.

De Protestantse kerk ondersteunt deze terugkerende activiteit met een financiële bijdrage om iets te betekenen voor de fysiek beperkte ouderen in ons dorp, waar we erg blij mee zijn voor onze gasten!

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken