Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

KERMISVERTIER VOOR JONG EN OUD

Kermis is plezier voor jong en oud. Dat bleek maandagmiddag 19 september wel op de Prinsenbeekse Markt.

Terwijl de kinderen de muntjes van de OVP-kleurplatenactie besteedden, genoten de bewoners van Hagedonk en gasten van de Zonnebloem ook met volle teugen van een bezoekje aan de attracties in het dorpscentrum.

Niet eerder was de deelname zo groot en er waren dan ook veel vrijwilligers nodig. Maar na een extra oproep van OVP, dorpsplatform, Hagedonk en Zonnebloem waren er voldoende begeleiders voor de ruim zestig deelnemers aan dit jaarlijkse uitje.

De zon scheen en alleen al de wandeling zorgde voor veel vrolijke gezichten. Volgens traditie zwierden verschillende ouderen nog in de zweefmolen. Ook de schiettent was populair. Hier zorgde de exploitant nog voor een mooie groepsfoto. En dan waren er ook nog liefhebbers van een smakelijke oliebol en een bezoekje aan de snoepkraam.

 

Net voor de regenbui was het gezelschap binnen in Zaal Marktzicht, waar bij een kopje koffie en een advocaatje met oliebol nog even lekker kon worden 'bijgebuurt'.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken