ZON IN DE SCHOORSTEEN 202

Zonnebloem Prinsenbeek organiseert weer de actie ‘Zon in de Schoorsteen’. Wie helpt er mee om dorpsgenoten die in deze tijd wel een beetje extra aandacht kunnen gebruiken, te verrassen?

Gezellig samen Sinterklaas vieren met snoepgoed, liedjes en voor iedereen een cadeautje, dat is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn ook mensen in ons dorp die niemand hebben om dit feest mee te vieren, of aan wie het sinterklaasfeest voorbij gaat omdat ze ziek of hulpbehoevend zijn. Deze mensen wil de Zonnebloem ook dit jaar weer verrassen met de actie ‘Zon in de Schoorsteen’.

Voor wie?

Kent u iemand die begin december opgevrolijkt zou kunnen worden met een anoniem sinterklaascadeautje? Geef dan vóór 28 november zijn of haar naam, geslacht, leeftijd en adres door via e-mail of op een briefje in de brievenbus van de contactpersonen. Deze actie is niet alleen bedoeld voor gasten van de Zonnebloem of cliënten van een thuiszorgorganisatie, maar voor iedereen in Prinsenbeek die wel een positief gebaar kan gebruiken in de donkere decembermaand.

Door wie? 

Wilt u (anoniem) helpen om mensen een sinterklaascadeautje te bezorgen? Fijn! We zoeken mensen die een cadeautje van ongeveer 5 euro kopen, dit leuk inpakken (misschien als surprise) en er een rijmpje bij maken (niet verplicht). Ten behoeve van de planning graag zo spoedig mogelijk doorgeven hoeveel cadeautjes u wilt inleveren.

Mocht u vanwege omstandigheden liever zelf geen cadeautje kopen en/of maken, dan wil de organisatie dat eventueel voor u doen. U kunt daarvoor uw bijdrage vóór 28 november overmaken op IBAN: NL43 RABO 0142 5603 75, t.n.v. de Zonnebloem Prinsenbeek, of uw bijdrage bij onderstaande adressen in de brievenbus doen.

Inleveren cadeautjes

Bij speelgoed & Kadohuis Babsies, Loopstraat 1 (tegenover de HEMA) kunnen de cadeautjes tijdens openingsuren (dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur) worden ingeleverd. U kunt de pakjes daar afgeven tot en met 27 november. Mocht dat niet lukken, dan kunt u na telefonisch overleg dit bij een van de contactpersonen afgeven. Graag op het pakketje vermelden A = algemeen, V = voor een vrouw of M = voor een man.

Ondersteuning bij verspreiding

De organisatie zoekt ook mensen die willen helpen de cadeautjes te bezorgen. Ook hiervoor graag uw reactie naar onderstaand mailadres of naar de contactpersonen.

Vragen?  

Stuur een mailtje naar zonindeschoorsteenprinsenbeek@hotmail.com of bel (bij voorkeur tussen 18.00 en 20.00 uur) naar 

  • Ella van Hulst, De Gemetjes 15, tel. 06-17779950;
  • Erica Heutz, Kapelstraat 13 D, tel. 076-5426360;
  • Anton Hoeven, Kapittelhof 14, 076-5413275.

 

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Kunst en cultuur
 • Creatieve workshops
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoekwerk
 • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken