Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem brengt Zon in de Schoorsteen bij 240 Bekenaren

De sinterklaasactie Zon in de Schoorsteen heeft duidelijk onder druk gestaan van de financiële gevolgen voor het bestedingsbudget waarmee we allemaal te maken hebben, maar .......

uiteindelijk konden we als Zonnebloem Prinsenbeek toch weer 240 dorpsbewoners verrassen met een cadeautje. Vaak met zorg ingepakt of voorzien van een mooie surprise en/of rijm.

Met deze verrassingen willen wij als de Zonnebloem wat extra aandacht geven aan mensen die wel wat extra zonneschijn kunnen gebruiken, niet alleen de eigen gasten maar ook zo’n 100 andere personen die hiervoor op basis van onze oproep waren aangemeld door mensen in hun omgeving.

Zo’n 60 gevers gaven gehoor aan onze oproep en brachten 120 leuke cadeautjes naar het inleverpunt bij Speelgoed & Kadohuis Babsies. Enkele dorpsgenoten doneerden een financiële bijdrage omdat men niet in de gelegenheid was zelf een cadeautje te verzorgen.

Omdat we als organisatie alle aanmeldingen wilden honoreren hebben we nog zo’n 100 attenties bijgekocht van de donaties, en uit de opbrengst van andere acties ten behoeve van de Zonnebloem. Dit in de hoop dat we ook in 2023 nog op financiële ondersteuning kunnen rekenen, hoewel ook nu uiteraard nog giften of sponsoring hiervoor van harte welkom zijn.

De bovenbouw-klassen van De Griffioen hadden ook dit jaar weer een groot aantal mooie surprises gemaakt die we konden toevoegen aan de cadeautjes. Daardoor zijn veel attenties extra fleurig bij de ontvangers afgeleverd.

Vrijdagmiddag hebben zo’n 25 vrijwilligers de cadeautjes en surprises opgehaald. Uiterlijk dit weekend worden die bij de mensen afgeleverd. Voor de distributie heeft de gemeente vanwege het bijzondere maatschappelijk karakter van deze actie de grote hal van De Drie Linden weer kosteloos ter beschikking gesteld.

Als organisatie kunnen we dankzij de medewerking vanuit onze Beekse gemeenschap terugkijken op een geslaagde actie. Ook gezien de positieve reacties die we inmiddels van blije ontvangers hebben ontvangen. Verschillende mensen belden of mailden al om te bedanken voor het fijne gebaar en het mooie cadeautje met surprise.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken