Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ZONNEBLOEM BEZOEKT SFEERVOLLE TUINCENTRA

Ruim vijftig gasten van de Zonnebloem afdeling Prinsenbeek bezochten vrijdag tuincentrum De Bosrand in Rijsbergen en Life & Garden in Etten-Leur.

Ze genoten er van de sfeervolle en speciale aankleding voor de naderende feestdagen.

Door het grote aantal aanmeldingen werd de groep verdeeld over twee tuincentra. Met een volle bus van Rolerisuit en vijf auto’s gingen we vrijdagmiddag op pad. Wat zag het er prachtig uit en wat is er veel te koop. Tijdens een gezellige zit in het restaurant voor koffie/thee en een warme appelflap was er volop tijd voor een praatje met elkaar. Wat gaat de tijd snel als het gezellig is, en je daarnaast nog een rondje maakt langs de kerstballen, kerststukjes en al die versierselen voor in de boom.

De gasten genoten samen van de kerstsfeer, zowel in het restaurant als tussen de vele mooie versierselen. Na een paar uur gingen we met de aangekochte spulletjes weer terug naar het opstappunt. Het was een heerlijke middag om op terug te kijken.

Namens de organisatie: hele fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling, en we zien elkaar in 2023!

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken