Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Feestelijk Nieuwjaar dankzij gulle gift

Het Zonnebloemjaar in Prinsenbeek is mooi begonnen met een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst met 78 gasten. Die bestond uit een lunch, gevolgd door een muzikale middag.

Meneer en mevrouw wilden iets bijzonders doen voor onze Beekse gasten en deden speciaal voor dit doel een schenking. Dat is al even geleden, maar door corona was er niet eerder gelegenheid deze middag te organiseren. De gulle gevers konden helaas zelf niet aanwezig zijn. De echtgenoot is onlangs overleden en zijn vrouw was door haar fysieke gesteldheid niet in de gelegenheid om te komen.

Tijdens de zeer uitgebreide lunch vanaf 12.30 uur, onder begeleiding van vrijwilligers van onze afdeling, was er volop gelegenheid om te praten en kennis te maken met andere gasten. Daarnaast werden heel veel herinneringen uitgewisseld. Zodoende waren er tussen het nuttigen van alle lekkers door levendige gesprekken aan alle tafels te horen.

Polonaise

De muzikale middag begon om twee uur. De gasten deinden en zongen mee op de vrolijke muziek en een aantal van hen ging mee in een echte Beekse polonaise. Uiteraard was ook hier alle gelegenheid om gezellig te kletsen.

Het bestuur van de Beekse afdeling wenste in een korte nieuwjaarstoespraak alle aanwezigen een gezond en gelukkig 2023. En er was kort aandacht voor de activiteiten die dit jaar op de planning staan. ‘Hopelijk mogen we elkaar dit jaar nog regelmatig ontmoeten om samen te genieten.’

Na een kleine loterij, waarbij enkele aanwezigen wat extra geluk hadden, volgde een gezamenlijke toost met een glas alcoholvrije bubbels. Want het was fijn dat deze middag mogelijk was na de hectische coronajaren.

De Zonnebloem bedankt behalve het echtpaar iedereen die deze middag tot een geslaagd feestje heeft gemaakt, speciaal Ad en Thea als coördinerend vrijwilligers van De Zilverberk.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken