Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muziekmiddag maakt mensen blij

‘Er zaten twee motten in m’n ouwe jas…’, ‘I want to hold your hand’, ‘Zachtjes tikt de regen op m’n zolderraam’.

En nog heel veel meer liedjes uit de jaren zestig klonken woensdagmiddag in café d'n Elsakker in Prinsenbeek. Vijftig gasten van de Zonnebloem zongen met zichtbaar plezier mee.

Het gemoedelijke café was het decor van de nostalgische muziekmiddag die vrijwilligers van de Prinsenbeekse afdeling van de Zonnebloem hadden georganiseerd.

Joshua Brans van The Queen of Clubs verzorgde de muziek. Hij liet de liedjes niet alleen horen, hij toonde ook beelden. En dat zorgde voor een feest van herkenning bij de aanwezigen, die in de Elsakker gastvrij waren onthaald. Niet alleen Dorus, The Beatles en Rob de Nijs kwamen voorbij, ook waren er gouwe ouwe van bijvoorbeeld Corry Brokken, Toon Hermans, Wim Sonneveld  en Willeke Alberti te horen. Daar liet Brans het niet bij, hij schotelde zijn enthousiaste publiek ook nummers voor van onder andere Elvis Presley, Edith Piaf, Ella Fitzgerald en Cliff Richard.

De beelden en liedjes zorgden voor een lach op de gezichten en riepen herinneringen op. ,,Weet je nog…”,  zo werden in de pauze verhalen uit die tijd uitgewisseld. ,,Heerlijk om zo een middagje weg te zijn”, ,,O, wat heb ik plezier gehad, zo leuk”, ,,Prachtig”,  en:  ,,Fijn om weer eens onder de mensen te zijn”, klonk het enthousiast na afloop. Een van de gasten had er zelfs een langer dagje uit van gemaakt, vertelde ze. ,,Heb hier eerst lekker frietjes gegeten, want die bak ik thuis niet. En daarna zo genoten van deze middag.”

De Zonnebloem is net als de gasten heel tevreden. ,,Fijn dat deze middag zo in de smaak is gevallen”, zegt voorzitter Ingrid van Hoffe. En, benadrukt ze, de gastvrije ontvangst door Corné Klijsen van d'n Elsakker heeft daar zeker aan bijgedragen.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken