Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem bakt brood

‘De Zonnebloem Prinsenbeek bakt brood’. Dat was het thema van het bezoek van de Beekse afdeling vorige week aan het Bakkerij Museum Oosterhout.

Na een gezellige busreis van een halfuurtje ontvingen de meesterbakker en zijn vrouw de gasten in de sfeervolle bakkerij.

Brood bakken heeft tijd nodig, dus iedereen ging direct aan de slag. En het zou geen middag van stilzitten worden. Van het deeg werden de mooiste creaties vervaardigd, van zonnebloemen en dieren tot gehaktballen en golfclubs. Hoewel er negentien dames en vijf heren aan het kneden en vormen waren, was het opmerkelijk stil in de bakkerij; alle aandacht ging uit naar het deeg. Daarna vonden de creaties hun weg naar bakplaat en oven en konden de Zonnebloembakkers genieten van heerlijke koffie met een appelflap. Na de koffie ging iedereen weer aan de slag, en wel met het maken van koekjes. Als je zo druk bezig bent, vliegt de tijd. Zo werd het snel half vijf, tijd om te vertrekken. Maar niet met lege handen, want heerlijk vers brood en leuke koekjes gingen mee naar huis. Plus mooie herinneringen aan een gezellige en creatieve middag.

Door Herman Naber
Dinsdag 02 mei 2023
Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marielle Yocarini

06-81363635
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken