Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

- OUD HOLLANDSE SPELEN -

18 januari 2019 van 15:00 - 17:00 uur

Dit is een nieuwe activiteit!! Op vrijdag 18 januari 2019, aanvang 15.00, kunt u in zaal Het Trefpunt op de Meent, oud-hollandse spellen spelen.

Gasten en begeleiders van de Zonnebloem zijn van harte welkom. Ganzenbord, Mens-Erger-Je-Niet, Scrabble, de sjoelbak en nog veel meer spelen zijn natuurlijk bij iedereen bekend. 

Aansluitend aan het speluurtje is er een borreluurtje samen met bewoners van de Meent. Tijdens een hapje en een drankje kunt u dan luisteren naar livemuziek met gezellige ouderwetse muziek. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom.
Wilt u het strookje, dat u kunt vinden in Nieuwsbrief 52, voor 15 december 2018 inleveren bij het secretariaat, Mansberg 40. 

Henriëtte Pouwels

024-3973655
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk