Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

- NETTY VERTELT -

28 maart 2019 van 13:30 - 13:30 uur

Op donderdagmiddag 28 maart kunnen we in de Mallemolen genieten van prachtige verhalen van Netty Gebbing-Muskens

Met verbeeldingskracht en passie brengt Netty verhalen tot leven. Zij neemt haar publiek mee naar andere tijden met een prachtig decor, attributen en aangepaste kleding en wordt geassisteerd door haar man Geert. Netty is in Groesbeek opgegroeid en treedt hier graag en met veel plezier op. U zult versteld staan van haar vertelkunst. Haar optreden is een lust voor het oor en voor het oog, want het decor en de kleding wordt door Netty en Geert samen ontworpen en gemaakt. Er is ook interactie met het publiek, dat bij de verhalen betrokken wordt. Vorig jaar heeft zij hier voor De Zonnebloem al opgetreden en de reacties na afloop waren vol lof. Vul dus snel het strookje in van Nieuwsbrief nummer 53, want dit mag u niet missen!! 

Henriëtte Pouwels

024-3973655
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk