Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Doe mee als bedrijf

U en uw bedrijf kunnen veel betekenen voor onze gasten.

Bedrijven zijn een belangrijke partner voor onze vereniging.
Of uw bedrijf nu groot of klein is, alleen in de regio Groot Amsterdam of landelijk gevestigd is, u kunt veel betekenen voor onze gasten.
Bovendien kunt u door de samenwerking laten zien dat u als bedrijf maatschappelijk betrokken bent.

Wat u als bedrijf kunt doen

Er zijn veel mogelijkheden om als bedrijf een steentje bij te dragen. Geef bijvoorbeeld uw personeelsdag meerwaarde door uw medewerkers in te zetten als vrijwilliger voor een dag. Dat kan door bijvoorbeeld een uitje te organiseren en financieren naar een museum als de Hermitage of het Rijksmuseum.
U kunt onze gasten ook een mooie dag bezorgen met een gezellige rondvaart, een dagje naar Artis, het kan van alles zijn! Misschien heeft u zelf een heel goed ander idee?

Wat geeft het u als bedrijf?

Als vrijwilliger voor een dag maken uw medewerkers op een laagdrempelige manier kennis met vrijwilligerswerk. Het is een ervaring die het bewustzijn vergroot, relativerend werkt en verder vooral erg leuk is. Want het gezellige contact en persoonlijke aandacht zijn het belangrijkst!

Samen met u kunnen we op zoek naar het ideale project of activiteit, afgestemd op uw bedrijf!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? 

Neemt u dan contact op met onze Verenigingsconsulent Noord-Holland

Paulina Dekker

E: paulina.dekker@zonnebloem.nl

Tineke Teunen

020-6647693
contactformulier

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken