Boottocht 16 mei 2022

Na een lange Corona periode heeft de regio eindelijk weer een boottocht kunnen organiseren. Hieronder een korte impressie.

We zijn heel blij dat Zonnebloem regio Hengelo, na 2 jaar beperkingen, dit voorjaar weer een regionale dag voor de gasten van Zonnebloem Hengelo en Deurningen kon organiseren. Er werd gekozen voor een dag bootreis. Op maandag morgen 16 mei vertrokken we op tijd met 3 bussen gasten en vrijwilligers richting Zwolle. We waren met totaal 149 personen, dus de boot was goed vol. Het weer was prachtig. Na aankomst in Zwolle ging iedereen aan boord. Om 11.00 uur konden de trossen van de Celjo los. De tocht ging naar Zwartsluis. In Zwartsluis keerde de boot om weer op tijd in Zwolle terug te zijn. Onderweg was er alle tijd voor gezellig bijpraten. Er werd zowel binnen als buiten van het varen genoten. Uiteraard werd er ook goed voor het inwendige van de mens gezorgd. De lucht dreigde, maar de bui viel gelukkig tijdens de terugreis met de bus. En bij aankomst in Hengelo was het weer droog. Bij het uitstappen werd de begeleiding bedankt voor de heerlijke dag en de goede verzorging.

 

Margreet van der Meer

0649937730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?