Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Workshop Online administratie

21 januari 2019 van 13:00 - 16:00 uur

Hoe makkelijk kan ik communiceren

Deze workshop geven we om de afdelingen te laten zien hoeveel gemak zij zouden kunnen hebben van alle tools in de online administratie. bv brieven, uitnodigingen versturen aan gasten maar ook aan vrijwilligeres, zij het per post of per email.

Lijsten uitdraairen zodat zichtbaar wordt of alle contactpersonen genoteerd staan of alle vervoersnummer/pasnummers erin staan.

Verjaardagen van vrijwilligers en gasten. Je kunt dus al vroeg de kaarten of berichten klaar maken.

Er is veel wat we nog niet gebruiken. In het kader van AVG moeten we de online administratie gebruiken want die is beveiligd en gewaarborgd. Onze eigen computers vallen buiten deze beveiliging.

Het is dus zaak dat een secretaris gebruik maakt van de online administratie maar daar ook het gemak van ziet.

Ik wil jullie proberen op weg te helpen en hoop dus dat jullie op deze workshop aanschuiven. Geef je dus op bij mij, Jeannette Arbouw (arbouw.jeannette@gmail.com)

Tot de 21ste

Sabine Boons

06-37338438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Evenementen en festivals