Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Op stap in een klein groepje; kleinschalige activiteiten 2020

op-stap-in-een-klein-groepje-kleinschalige-activiteiten-2020-d80624d3-8d4f-4c44-9c88-c975e3b49497

1 maart t/m 31 december 2020

Soms is het leuk iets met een grote groep te doen, soms is een klein groepje van max. 10 personen leuker. Hieronder de top 10 van wensen voor kleinschalige activiteiten.

In december vroegen we alle deelnemers naar hun wensen voor kleinschalige acvtiviteiten. We waren blij met de 125 formuliertjes die we terugkregen. Die leverden een gevarieerde top tien op.

Met stip bovenaan staat een lunch met een klein groepje, de een wil naar de Egelantier, de ander naar Klein Giethoorn en weer iemand anders kiest voor de Boomgaardt. Welke uitspanning het wordt weten we nog niet, maar de vrijwilligers zullen dit jaar beslist een of meer keer een lunch organiseren.

De Hortus in Leiden scoort ook hoog en dat al meerdere jaren. Daar moet het dan maar eens van komen.

Inmiddels hebben we al kaarten gekocht voor de uitvoering van het blijspel “Straf” door Toneelvereniging ontwikkeling en vreugd op 21 maart. Als vanouds in De Juffrouw in Hazerswoude-Dorp.

Natuurlijk is bloemschikken weer in het programma opgenomen. Immers “bloemen houden van mensen”, maar Zonnebloemgasten houden ook erg van bloemen, zeker om er in het gezelschap van andere gasten een mooi stukje van te maken.

Veel gasten hebben ingevuld dat zij een fotomiddag over oud-Benthuizen of oud-Hazerswoude leuk vinden. We gaan in overleg met de Historische Kring Benthuizen en de Historische Vereniging Hazerswoude om dit te realiseren.

In de zomer denken we aan uw wensen tegemoet te kunnen komen met een rondrit door het Groene Hart of een bezoek aan het Bentwoud. Ook de Strandrups zullen we dan weer bezoeken. Dit keer één dag, met een groep voor de lunch en een groep erna.
Voor de Oldtimerrit in augustus is veel belangstelling. Omdat de Holland Oldtimer Touringclub ook deelnemers van andere organisaties wil meenemen, is het aantal plaatsen echter beperkt.

Ondanks de belangstelling voor het Plantarium kunnen wij niet aan deze wens voldoen. Er wordt helaas geen publieksdag meer georganiseerd.

Aan het eind van het jaar zijn er ook weer activiteiten waaraan u graag meedoet: bezoek aan een Kerstmarkt in een tuincentrum en natuurlijk een Kerstdiner bij een vrijwilliger thuis. Ook hier is een beperkt aantal plaatsen.

Door de grote belangstelling voor veel activiteiten, is het niet mogelijk dat alle keuzes worden gehonoreerd. We verdelen de beschikbare plaatsen zo eerlijk mogelijk. Daarbij kijken we ook wie aan een activiteit met een beperkt aantal plaatsen nog nooit heeft deelgenomen. Die hebben voorrang boven mensen die al vaker deelnamen.

Wij werken met uitnodigingen. Wie een uitnodiging aan zich voorbij moet laten gaan heeft voorrang bij een andere activiteit. Voor elke activiteit nodigen we de deelnemers uit. In de uitnodiging staan datum en tijd, wat de activiteit inhoudt en wat hij kost.

(Overdruk van tekst uit de Nieuwsbrief 2020-1)

Lieke van Bennekom

071-5327668
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken