Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarverslag 2018 vastgesteld

Wat gebeurt er veel in een jaar! Het jaarverslag 2018 van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid bevat heel wat informatie over het reilen en zeilen van de afdeling in dat jaar.

Je vindt er cijfers over aantallen gasten en hun deelname aan activiteiten. Maar ook informatie over wat de vrijwilligers allemaal - zichtbaar en onzichtbaar - gedaan hebben om van 2018 voor gasten en vrijwilligers een mooi Zonnebloemjaar te maken. Noemenswaardig is dat het aantal kleinschalige activiteiten fors is gegroeid van 15 in 2017 tot 26 in 2018. Zonnebloemgasten hebben in totaal 437 keer aan een activiteit deelgenomen. 31 gasten kregen regelmatig bezoek aan huis van Zonnebloemvrijwilligers.

Veel inwoners uit Benthuizen en Hazerswoude-Dorp ondersteunden het werk door een lot te kopen. Particulieren en winkeliers sponsorden (een deel van) een activiteit. De Lionsclub Rijnwoude haalde met de Omloop van het Groene Hart een prachtig bedrag op voor een gezamenlijke activiteit van onze afdeling en Zonnebloem Rijnwoude-Noord.

Bent u benieuwd wat er in het jaarverslag staat?

Verkort verslag (pdf)

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals