Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

DE ZONNEBLOEMAUTO

21 februari 2022 van 00:00 - 00:00 uur

Een dagje naar zee, op bezoek bij familie of een weekendje weg. Of een belangrijke gebeurtenis zoals een begrafenis of een huwelijk. De Zonnebloemauto biedt uitkomst.

De Zonnebloemauto’s zijn huurauto’s die achterin plaats bieden aan een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de auto is niet aangepast. Er zijn zitplaatsen voor drie tot vijf personen, afhankelijk van het type auto en hulpmiddel dat maakt de auto ideaal om op pad te gaan met familie of vrienden. Een strikte voorwaarden voor het huren van de Zonnebloemauto is dat de huurder afhankelijk is van een rolstoel of scootmobiel.

De Zonnebloemauto is er voor iedereen in Nederland die gebruikt maakt van een rolstoel of scootmobiel. Je huurt deze auto voor € 45.- per dag waarbij de eerste 100 kilometer vrij zijn. Hierboven geld een tarief van € 0.20 per extra gereden kilometer. De eerste keer schaf je eenmalig een autopas aan de kosten voor deze pas is € 10.- .  Deze pas heb je nodig om de auto te reserveren. De brandstofkosten zijn voor eigen rekening. Je krijgt de auto vol getankt mee en levert hem ook weer volgetankt in.

Geen chauffeur geen probleem !!

Wil je de Zonnebloemauto huren maar heb je geen chauffeur? Dan bied de zonnebloem je de mogelijkheid om er een vrijwillige chauffeur bij te vragen.

De spelregels hiervoor zijn !!

  • Verplichte afkoop eigen risico € 350.- per dag voor € 10.- per dag.
  • Bij het wachten van de chauffeur op de bestemming geld 20 km extra bijtelling op de gereden kilometers  voor het vinden van een geschikte plaats om te lunchen.
  • Bij het wachten krijgt de chauffeur van de Zonnebloem een kleine vergoeding voor een lunch.
  • Neem je de chauffeur mee naar je bestemming zijn eventuele entreegelden voor jou rekening.
  • Eventuele verkeersboetes zijn voor rekening van de chauffeur.

Klaar voor een dagje uit ? 

Reserveer dan snel dit kan via de website van Welzorg Auto op Maat of tijdens kantooruren via 088-0016717.

De zonnebloemauto voor de afdelingen

Als je als afdeling de Zonnebloemauto wilt inzetten voor promotionele activiteiten ( evenementen, beurzen, vrijwilligersbijeenkomsten ) dan kan dit kosteloos .Om hiervoor gebruik te maken stuur je als afdeling een mail naar zonnebloem@welzorg.nl geef hierin aan wanneer en op welke locatie je een zonnebloemauto wilt huren met een korte beschrijving van de activiteit.

De Locaties in Rotterdam

Rotterdam Feijenoord                                                               Rotterdam Zuid

Sportlaan 75                                                                                Shaapherderhof 5

3078 WR Rotterdam                                                                  2988 CP Ridderkerk

088-0016717                                                                               088-001617

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Peter Rotte

0618989791
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken