Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

The Dutch Vocals - 8 december 2019

dsc1574jpg

Een muzlkale middag met een Volendams duo.

Op zondag 8 december jl. organiseerde De Zonnebloem Afdeling Santpoort-Driehuis van 14:00 – 17:00 uur een muzikale middag, waarvoor alle gasten en vrijwilligers waren uitgenodigd. De middag werd verzorgd door het duo Peter & Anja The Dutch Vocals uit Volendam, die met een professionele geluidsinstallatie hun optreden ondersteunden.

Het programma was zeer gevarieerd: voor de pauze zong het tweetal o.a. Mooi Volendam, Telkens weer, Vluchten kan niet meer, Het dorp, Mama en Something stupid. Voor dit gedeelte hadden Peter en Anja zich gehuld in traditioneel Volendamse klederdracht, waarover ze ook nog de nodige uitleg gaven.

Na de pauze verschenen ze als Mien en Kees, twee “echte” Amsterdammers en openden ze met Dorus en Twee motten en zongen ze verder o.a. Aan de Amsterdamse grachten, Tulpen uit Amsterdam, Omdat ik zoveel van je hou, O Johnny, Memories, om te eindigen met een Johan Strauss medley. Alles even prachtig gezongen.

De liedjes werden op prettige en humoristische wijze aan elkaar gepraat door Peter en Anja, waarbij er regelmatig interactie was met het publiek, waarmee zij een gezellige sfeer wisten te creëren. Met sommige liedjes werd uit volle borst meegezongen en bij de meezingers gingen de wuivende armen van het enthousiaste publiek omhoog. Na afloop waren de reacties van alle gasten en vrijwilligers ronduit positief over de hele middag: het optreden, de koffie met gebak en hapjes en drankjes tijdens de pauzes. Al met al was deze laatste activiteit van de afdeling Santpoort-Driehuis in 2019 zeer geslaagd.

Max Carbaat

secretaris

Max Carbaat

023-5372905
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken