Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Einde Jaarfeest 2014 in gebouw Velserhooft.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Dit jaarfeest werd gehouden op zaterdag 13 december.

Zoals gebruikelijk werden de gasten getrakteerd op een heerlijk kopje koffie of thee met een smakelijk taartje. Meer dan 80 personen hadden zich aangemeld.

Een grote groep vrijwilligers en een 4-tal scholieren hielden de touwtjes stevig in handen. De scholieren hielpen mee in het kader van hun maatschappelijke stage. Ook zij openbaarden zich als ware gastvrouwen.

Voor het eerst was Nico Bakker uitgenodigd voor de muzikale ondersteuning. Hij deed dat op zo'n spectaculaire wijze, dat vrijwilligers en gasten spontaan de dansvloer betraden. De middag ontaardde in een groots festijn.

Natuurlijk ontbrak de bingo niet. Penningmeester Winnie Tiets en vrijwilliger Jaap Zoon gaven er een humoristische draai aan. Vrijwilligster Anneke Kortekaas had zich weer behoorlijk uitgesloofd. Het hele jaar door houdt zij de ogen open en koopt de leukste cadeaus. Daarnaast zorgt zij voor feestelijke verpakkingen met cellofaantjes en lintjes.

Tijdens de bingo werden hapjes en drankjes geserveerd. Vrijwilligster Marian Meihuizen belde halverwege het feest de drankwinkel, want de advokaatjes waren niet aan te slepen. 

Aan het einde van de middag nam Wil de microfoon en zong de sterren van de hemel. Overige vrijwilligers vielen bij en er werd uit volle borst gezongen.

De afdeling mag terug kijken op een geslaagde middag. Mede door de muzikale inzet van Nico kreeg het feest een bijzonder tintje.

Max Carbaat

023-5372905
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken