Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Varen over de Vecht

16 juni 2021 van 10:30 - 14:00 uur

Varen langs het mooiste stuk van “De Vecht” met zijn vele (rivier) dorpjes met hun pittoreske dorpskern vanuit Maarssen richting Amsterdam.

Opstapplaats:              Oostwaard 34 ms, 3602 AA Maarssen

Tijdstip:                      10.30 uur verzamelen, vertrek boot om 11.00 uur. Terugkomst ca 14.00 uur

Kosten:                       € 25,= (bij de boot met pin te betalen)

Varen langs het mooiste stuk van “De Vecht” met zijn vele (rivier) dorpjes met hun pittoreske dorpskern vanuit Maarssen richting Amsterdam. We beginnen aan boord met kop koffie/thee en appelgebak en later wordt een lunch geserveerd.

Er kunnen zich maximaal 30 personen aanmelden (inclusief begeleiders/vrijwilligers).

U dient zelf voor (taxi)vervoer te zorgen naar de opstapplaats en daarna weer terug naar huis.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Elly Ros

06-51223152
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?