Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

“The Sound of Music” gesponsord door WE Fashion

23 januari 2022 van 09:00 - 16:00 uur

Beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en het Oostenrijkse gezin: familie Von Trapp.

WE Fashion heeft een mooie gift geschonken en biedt de deelnemers van de Zonnebloem Utrecht Stad een geheel verzorgd dagje uit aan. Dit is inclusief vervoer, koffie/ thee/ lekkers en een goed verzorgde lunch.

Beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en het Oostenrijkse gezin: familie Von Trapp. Het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd. Geniet van een van de meest geliefde musicals aller tijden, die voor alle leeftijden fantastisch is!

Opstapplaats: centrale locatie in Utrecht (volgt later)

Programma:

09:00u Verzamelen

09:30u Vertrek bus

10:30u Aankomst bij theater

11:00u Brunch

12:00u Musical Sound of Music

15:00u Vertrek met bus naar Utrecht

16.00u Aankomst bus

Kosten: Deze dag wordt aangeboden door WE Fashion.

Vervoer naar en van de opstaplocatie is niet inbegrepen.

Elly Ros

06-51223152
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?