Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Huisconcert

1 februari 2022 van 00:00 - 00:00 uur

Je hoeft niet de deur uit, want je krijgt een privé-concert in eigen huis. Met dank aan een deelneemster, die een royale gift heeft geschonken. Uitvoering: feb/mrt 2022

Een deelneemster van de Zonnebloem Stad Utrecht heeft een royale gift geschonken aan ons om een muzikale activiteit aan huis te organiseren.

Je hoeft niet de deur uit, want je krijgt een privé-concert in eigen huis. De muzikale invulling kan gedaan worden door bijvoorbeeld één of enkele conservatoriumstudenten, leden van het Jeugdorkest of een zanger van Hollandse meezingers of juist popmuziek. Geheel in overleg met je wens en speciaal voor jou georganiseerd!

Het concertbezoek duurt een uur, waarvan ongeveer de helft bestaat uit optreden.

Waar: bij de deelnemer thuis

Mogelijke aanwezigen: de deelnemer en diens bezoekvrijwilliger. Daarnaast maximaal vier genodigden (indien de corona maatregelen dit toestaan).

Tijdstip: februari of maart 2022, exacte tijdstip in overleg

Kosten: een deelneemster van de Zonnebloem Stad Utrecht heeft hiervoor een royale gift geschonken.

Elly Ros

06-51223152
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?