Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagje strand (inclusief rit in een strandrups)

17 juli 2022 van 08:30 - 17:30 uur

Eindelijk weer eens het strand bezoeken. We gaan een dagje uitwaaien op het strand van Ter Heijde aan Zee!

De strandrups is speciaal ontwikkeld voor mensen met een lichamelijke beperking: slecht ter been of in een rolstoel. De chauffeurs zijn goed opgeleide vrijwilligers, die altijd in teams van twee personen het voertuig bemannen. Met een snelheid van 5 km per uur wordt een rit gemaakt over het strand.

Wanneer: zondag 17 juli 2022

Tijdstip: opstappen om 08.30 uur, terugkomst naar verwachting om 17.30 uur.

Waar: opstapplaats is de internationale bushalte bij NH Hotel, Jaarbeursplein 24, 3521 AR Utrecht. We gaan met de bus naar Ter Heijde aan Zee.

Kosten: € 60 per persoon (met pin te betalen)

Inclusief: koffie/thee/lekkers en lunch.

Vervoer naar en van de opstapplaats is niet inbegrepen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Elly Ros

06-51223152
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?