Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Toneelvereniging Erica nodigt de Zonnebloem Steenwijk uit

toneelvereniging-erica-nodigt-de-zonnebloem-steenwijk-uit-bb0a6b26-f44b-4667-8f2e-72897f162529

11 februari 2023 van 00:00 - 00:00 uur

Wat twee jaar niet kon door corona kan nu weer

Eindelijk! Deze activiteit staat niet op het jaaroverzicht dat alle gasten hebben ontvangen, maar… het kan weer. Toneelvereniging Erica nodigt ons als vanouds uit voor hun jaarlijkse uitvoering. Sinds afgelopen september staan de toneelspelers dan ook al ijverig te oefenen in Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord.
Zij mogen weer en... wij mogen weer.
Na de coronajaren gaan ze de planken weer op en nodigen onze gasten uit voor een toneelmiddag op zaterdagmiddag 11 februari 2023 in het Dorpshuis.
De toneelvereniging speelt dan de klucht in 3 bedrijven: Een schat van een buste.
Korte inhoud: In de huiskamer staat een buste van grootvader. Zijn nazaten dulden met gemengde gevoelens zijn "aanwezigheid". Kort voor grootvader zijn laatste adem uitblies, mompelde hij dat hij ergens in huis een schat had verborgen. Er werd echter nooit iets gevonden.
Is het een flauwe grap of...???

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Janny de Vries

0623235094
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?