Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Diner te Hoek op 16 dec. 2015 gesponsord door Jumbo.

Zonnebloem afdeling

Dit jaar heeft supermarktketen "Jumbo" voor het 2e achtereenvolgende jaar een dinerpakket samengesteld voor enkele goede doelen instellingen waaronder  De Zonnebloem.
Op woensdag 16 december J.l. hebben 3 zonnebloemvrijwilligers het diner gekookt voor een kleine groep Zonnebloemgasten.
Ook voor tafelversiering was gezorgd door "Jumbo".
Het diner bestond uit bospaddenstoelensoep, pasta met kip en courgette en als afsluiting een toetje van mascarpone en kersen. De maaltijd liet zich goed smaken.
Kortom het was een hele leuke, sfeervolle middag en hierbij willen wij tevens "Jumbo" heel hartelijk bedanken voor deze geste.

Tijdens dit diner is door de KRO een cheque van € 10.000,-- overhandigd aan de Zonnebloem provincie Zeeland. De voorzitster, mevr. V. v.d. Laan, heeft de cheque in ontvangst genomen.
 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ella Toorenaar

0115-432353
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?