Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarvergadering 2015 op 15 febr. 2016.

Zonnebloem afdeling

Op 15 febr. hebben wij de jaarvergadering van 2015 gehouden in het ZSC.

De vergadering werd door 40 vrijwilligers bezocht.

De voorzitster, Mia Fermont, vraagt aandacht voor de drie overleden medewerkers, Nolda Meuleman, Hendrik Breukink en Marleen de Waal die in 2015 zijn overleden.

De volgende vrijwilligers worden gehuldigd in verband met een jubileum:
Oda van der Hooft en Kees Eekhout - 10 jaar vrijwilliger.
Ansy Dobbeleir - 30 jaar vrijwilliger.

Roelof Hartman draagt, na vele jaren trouw dienst, zijn taak als Hoofd kleine keuken over aan Carla Hamelink. Hij wordt bedankt voor het vele werk door hem verricht. Roelof blijft wel bezoekwerk doen en zal tijdens de evenementen hand en spandiensten verrichten als zijn gezondheid het toelaat.

Er wordt afscheid genomen van 4 medewerksters, Tannie Jansen, Marjan van Strien, Willy Spuessens en Gerda Goethals. Zij worden bedankt voor het vele werk dat zij voor de Zonnebloem hebben verricht. 

Na afloop is er gelegenheid voor een hapje (uitstekend verzorgd door Peter Martens) en een drankje.   

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ella Toorenaar

0115-432353
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?