Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bingo- en pannekoekenmiddag bij Scalda 13 april 2016.

Zonnebloem afdeling

Op woensdagmorgen 13 april 2016 werden 7 zonnebloemgasten samen met 2 vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Terneuzen ontvangen in de scholengemeenschap Scalda te Terneuzen.

Vier leerlingen van deze school organiseerden een ontspanningsmorgen voor de zonnebloemgasten.
Om 10.oo uur werden de gasten verwelkomd met koffie en een tompouce.
Hierna werd een spelletje bingo gespeeld waarbij diverse leuke prijsjes te winnen waren. Ook werden de gasten nog getrakteerd op een advocaatje met slagroom of een ander drankje.

Tot slot van de bijeenkomst gingen de leerlingen samen met enkele zonnebloemgasten pannenkoeken bakken. Het was erg leuk om te
zien hoe de gasten en de leerlingen samen genoten van het bakken.          
De pannenkoeken smaakten overigens heerlijk.

Het was een hele leuke bijeenkomst en zeker voor herhaling vatbaar.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ella Toorenaar

0115-432353
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?