Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bingo middag met oliebollen 21 Jan. 2017

Zonnebloem afdeling

Op zaterdag 21 januari 2017 werd de jaarlijkse bingo- oliebollenmiddag gehouden in het Zeldenrust- Steelantcollege.

Reeds vele jaren wordt de bingo gedraaid door dhr. K. Hamelink en geassisteerd door dhr. K. Eekhout.

Er waren vele mooie prijsjes te winnen, iedereen ging met een leuke prijs naar huis.

Ook de oliebollen smaakten weer voortreffelijk.

De dames van de keuken o.l.v. mw. R. Hamelink begonnen 's morgens om 11.30 uur met het voorbereiden van het oliebollenbeslag, zodat zij rond 13.00 uur konden beginnen met het bakken van de oliebollen. Ze smaakten weer voortreffelijk. Dames, hartelijk dank voor jullie harde werken.

Ook de borrelhapjes die zij maakten lieten zich goed smaken.

Al met al weer een hele leuke middag voor onze Zonnebloem deelnemers.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ella Toorenaar

0115-432353
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?