Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Paasbrunch 24 maart 2018

dsc02170jpg

Op zaterdag 23 maart 2018 organiseerde de evenementencommissie van de Zonnebloem Terneuzen voor de eerste keer een Paasbrunch voor haar gasten van 12.00 uur tot 15.00 uur in het Zeldenrust- Steelantcollege te Terneuzen.

Peter Martens en de dames van de keuken hebben erg hun best gedaan om de brunch zo goed mogelijk te doen slagen.

Allereerst werd een slaatje geserveerd, daarna een kopje kippensoep.
Hierna werden witte en bruine bolletjes en een stukje paasstol geserveerd.
Tot slot was er voor iedereen nog een heerlijk dessert.

Ook hebben wij deze middag veel hulp gekregen van 4 Leerlingen van de H.Z. Vlissingen, Anne Verpoorte, Evi de Muynck, Maarten van Kalsbeek en Sjoerd.
Aan het eind van de middag hadden zij voor de gasten nog een leuke quiz in petto. Voor de winnende tafel was er een leuk prijsje.

Kortom het was een hele geslaagde bijeenkomst.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ella Toorenaar

0115-432353
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?