Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bustocht door Zeeuws Vlaanderen 16 mei 2018

.

Op woensdag 16 mei 2018 vertrokken wij met 2 bussen waaronder 1 rolstoelbus met 68 gasten, 2 gidsen en 22 medewerkers richting het westen van Zeeuws-Vlaanderen.

Het was erg mooi onderweg, alles stond in bloei, kortom de natuur op z'n best!

Ook het feit dat er in elke bus een gids aanwezig was, was eens schot in de roos. Wat wisten deze dames veel te vertellen over de streek waar wij doorheen reden.

Ook de lunch in restaurant "De Vijf Weeghen" in Nieuwvliet was goed verzorgd en liet zich dan ook goed smaken.

Ook de Zonnebloemauto was present.
Hierin zaten 4 vrijwilligers en 1 zonnebloemdeelnemer.
Ook deze deelnemer heeft erg genoten van de rit, zij voelde zich een koning op haar troon.

Kortom het was een hele geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar. Wat hebben de gasten genoten!!!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ella Toorenaar

0115-432353
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?